Programma

10.00 uur

drs George Maas

Opening door dagvoorzitter

door: drs George Maas, partner Twynstra Gudde adviseurs en managers

10.15 uur

Erik Veldhoen

Plenaire presentatie:

It’s a matter of change

door: Erik Veldhoen, directeur van Erik Veldhoen For Change en founder van Veldhoen+Company

Het afscheid nemen van het industriële tijdperk verloopt stroef. Internet biedt veel nieuwe kansen om de samenleving anders in te richten. We kunnen anders werken, anders leren en anders verzorgen. Maar veel organisaties denken en handelen nog volgens de wetten en regels uit het industriële tijdperk. Dat is een doodlopend spoor. Het roer moet om! Organisaties en de samenleving moeten opnieuw vormgegeven worden. Door de mentale, virtuele en fysieke ruimten met elkaar te verbinden ontstaan inzichten hoe de ­nieuwe wereld eruit kan gaan zien. Erik Veldhoen geeft vanuit zijn zeer ruime ervaring aan op welke wijze dat mogelijk is en welke robuuste resultaten haalbaar zijn.

11.00 uur Pauze
11.30 uur

Workshops, Ronde 1

12.30 uur Lunch
13.30 uur

Workshops, Ronde 2

14.30 uur Pauze
15.00 uur

Workshops, Ronde 3

16.00 uur

maarten Korz

Slotpresentatie:

De klant van morgen: de ‘Homo Zappiens’!

door: Maarten Korz, innovatiemanager Rabobank Nederland en medeauteur van het boek ‘Homo Zappiens: opgroeien, leven en werken in een digitaal tijdperk’

De klant van morgen is de ‘Homo Zappiens’, een nieuwe generatie jongeren, opgegroeid met Hyves, twitter, mms, social media, iPod, Xbox, YouTube, communities, gaming en mobiele telefoons. Een generatie die niet meer wil wachten en die vindt dat ‘mailen typisch iets is voor oudjes’. Het zijn de klanten én medewerkers van de toekomst. Wat betekent dit voor onze samenleving en de manier waarop we in de nabije toekomst zowel privé als zakelijk gezien met elkaar omgaan?

16.30 uur Afsluiting en borrel
Kluwer